Grilované jehněčí hřebínky s chřestem

Jehněčí hřebínky
Zdroj: oficiální zdroj Jehněčí hřebínky

Víno a jídlo patří k sobě: grilované jehněčí hřebínky s chřestem ve spojení s Rulandským modrým 2011.

Budete potřebovat: jehněčí kotletky, mořskou sůl, tymián, pepř, olivový olej, Pražský bok, chřest.

 

Jak na to: jehněčí kotletky dáme marinovat do směsi tymiánu, pepře a olivového oleje. Čerstvý chřest blanšírujeme v citronové vodě a oloupeme. Poté jej zabalíme do Pražského boku. Kotletky společně se zabaleným chřestem grilujeme na rozpáleném grilu do růžova. Opečené kotletky posypeme solí.

 

Tip sommeliera: vynikající úprava jehněčího hřebínku společně s Rulandským modrým 2011 pozdní sběr z Habánských sklepů vytvoří dokonalou chuťovou harmonii. Osvědčenou kombinaci odrůdy Rulandského modrého a jehněčího masa prostě musíte vyzkoušet!

 


 

Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář