Fusilli s cuketou
Kořenění: 0
Vhodné pro:
Metoda přípravy:

Fusilli s cuketou, rajčaty a slaninou

Příprava tohoto jídla vám nezabere mnoho času, ale prosedět nad plným talířem tohoto pokrmu zvládnete i věčnost.

Hlavní ingredience:
Zdroj: nova.cz

Seznam ingrediencí Pro 4 osoby

  • fusilli 400 g
  • pancetta 100 g
  • cibule 5 ks
  • rajče 2 ks
  • pepř
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý pepř
  • ovčí sýr

Příprava

Obtížnost:
Příprava: 10 min Vaření: 20 min Celkem: 30 min
  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Na pánvi si osmažíme nakrájenou pancettu, nedoporučuje se nahrazovat obyčejnou slaninou.

  2. U italských pokrmů je důležitá kvalita jednotllivých surovin. Pancetta nebývá tak slaná jako naše slanina, proto pokrm můžeme osolit trochu víc, ale se solí je vždy lepší šetřit.

  3. K osmahnuté pancettě přidáme nakrájená rajčata a posypeme pepřem a cibulí nakrájenou na kostičky. Vše pořádně prohřejeme a přimícháme k hotovým těstovinám. Nakonec nastrouháme ovčí sýr.

Hodnocení:
Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář