Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Kořenění: 0
Vhodné pro:
Metoda přípravy:

Ředkvičková pomazánka s pažitkou

Zdravá svačinka pro děti do školy nebo hezky barevná snídaně? Je to na vás...

Hlavní ingredience:
Zdroj: poklicka.cz

Seznam ingrediencí Pro 4 osoby

  • pažitka
  • ředkvičky 2 svazky
  • sůl
  • kozí sýr 400 g
  • máslo 200 g

Příprava

Obtížnost:
Příprava: 15 min Vaření: 0 min Celkem: 15 min
  1. Nakrájejte ředkvičky na plátky a ty potom ještě přepulte. V misce si připravte máslo a kozí sýr, který vidličkou opatrně rozmělněte.

  2. Smíchejte sýr, máslo a ředkvičky a vše vydatně popepřete. Třešničkou na dortu této pomazánky je nasekaná pažitka, která dodá pomazánce jarní nádech.

  3. Podávejte v housce, topince nebo na chlebu.

Hodnocení:
Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář