ředkvička
Kořenění: 0
Vhodné pro:
Metoda přípravy:

Ředkvičková pomazánka

Krásně šťavnaté a štiplavé ředktvičky můžete právě teď sehnat téměř všude, a proto neváhejte a připravte si tuto jednoduchou pomazánku. Bude se hodit na svačinku do školy nebo do práce.

Hlavní ingredience:
Zdroj: poklicka.cz

Seznam ingrediencí Pro 4 osoby

  • ředkvičky 6 ks
  • lučina 1 kelímek
  • zakysaná smetana 100 ml
  • měkký tvaroh 100 ml
  • pepř 1 špetka
  • sůl 2 špetky

Příprava

Obtížnost:
Příprava: 10 min Vaření: 0 min Celkem: 10 min
  1. Ředkvičky najemno natrouháme, lehce posolíme a necháme cca 10 min odpočinut.

  2. Počkáme až pustí vodu, kterou poté slejeme a z ředkviček vymačkáme.

  3. V misce poté vše smícháme s tvarohem, lučinou a zakysanou smetanou.

  4. Dochutíme pepřem a solí.

Hodnocení:
Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář