Kořenění: 0
Vhodné pro:
Metoda přípravy:

Vepřový kotlet s fazolovým ragů

Roman Paulus vám dnes připraví toskánské fazolové ragú s vepřovým hřbetem. Nechte se inspirovat držitelem michelinské hvězdy.

Hlavní ingredience:
Zdroj: nova.cz

Seznam ingrediencí Pro 4 osoby

  • vepřová kotletka 4 ks
  • rozmarýn
  • sůl
  • pepř
  • hnědé fazole 200 g
  • mrkev 1 ks
  • celer 100 g
  • řapíkatý celer 100 g
  • cibule 1 ks
  • česnek 3 stroužky
  • pancetta 30 g
  • rajčata 50 g
  • kuřecí vývar 500 ml
  • olivový olej
  • tymián
  • velkolistá ptržel
  • olej

Příprava

Obtížnost:
Příprava: 10 min Vaření: 45 min Celkem: 55 min
  1. Do pánve (nebo kastrolu) vlijeme olej, vsypeme pancettu, česnek, cibuli a restujeme. Následně k pancettě přidáme kostičky zeleniny a pokračujeme v restování. Pak přidáme fazole a rajčata, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

  2. Vepřovou kotletu osolíme a opepříme. Zahřejeme pánev, vložíme kotletu, rozmarýn a opékáme.

  3. Pánev s kotletou sundáme z ohně a necháme chvilku odpočinout. Na talíř servírujeme fazolové ragú s opečenou kotletkou.

Hodnocení:
Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář