Novinky

Vyzkoušejte domácí chipsy!

Chystáte se na pánskou jízdu u sebe doma a nechce skončit u kupovaných chipsů? Nechcete se dívat na děti, jak se ládují přesolenými brambůrky? Udělejte je domácí. Víme jak na to!

To nejlepší z bylinek pro kojící maminky

Pokud jste se stala maminkou na plný úvazek, můžete se pokusit proniknout do tajů bylinkářství, které je užitečné pro vás i miminko a možná bude i zábavné.

Víno a sýry – jak a proč je správně kombinovat?

Není žádným tajemstvím, že víno chutná zejména ve spojení s kvalitními sýry. Na tuto osvědčenou dvojici sází i ve významných vinařských oblastech Francie nebo Itálie, kde sýry a víno doprovází snad každé stolování. Víte ale, jaké druhy sýra se hodí právě k tomu vašemu oblíbenému?

Na deprese a pamatováka stačí obyčejný banán

Naše babičky a prababičky ho v obchodě běžně nekoupily, ale přesto by ho jistě zařadily k potravinám a bylinkám, které pomáhají a mají blahodárný účinek na tělo i duši.

ALOE VERA: Lahodný sirup zdraví přináší!

Přírodní antibiotikum, které přinese zdraví do vašeho domu.

Toužíte po sexy postavě? Pijte zelený čaj

Účinky tohoto elixíru jsou úžasné. Nejne že je dobrý a můžete ho pít několikrát denně, ale ochrání vás i před rakovinou.

Výběr zeleniny: Praktické rady, jak na to!

Zelenina je zdravá! To slyšíme ze všech stran. Pokud ale chcete opravdu načerpat vitaminy, musíte si důkladně vybírat. Poradíme vám, jak na to!

Souboj na ostří nože: špekáček versus párek

Pokud jste si dodnes mysleli, že párky jsou lepší než špekáčky, pak vás rychle vyvedeme z omylu.

Chutný plevel ze zahrady a úplně zadarmo!

Dříve než se pustíte do čistky na zahradě, zjistěte si, jestli plevel co vám tam roste nemůžete upotřebit v kuchyni. Možná budete překvapeni.

Jarní grilování: Video, které poradí jak na makrely!

Máme pro vás tip na jarní a letní grilování. Opečte si sardinky!

Jarní grilování: Ukážeme vám, jak na domácí burger!

Jaro, kvetoucí stromy, zpívající ptáci a také vůně ve vzduchu. Kdo by si v této pozotivní atmosféře nechtěl ogrilovat něco chutného!

Kiwi: Zelený zázrak plný zdraví

Začátek jara je ve znamení zelené barvy. Tak pojďme prozkoumat, co se skrývá pod slupkou kiwi.

Cibulák: Porcelán, který zná celý svět!

Víte proč se cibuláku říká cibulák a co znamenají ostatní vzory? Více se dočtete v našem článku.

TEST HOUSKOVÝCH KNEDLÍKU: Housky téměř žádné!

Test houskových knedlíků je tu! Zjistili jsme pro vás, jestli je v nich dost housek a jak chutnají.

Králičí maso: Óda na naše chutě!

Všeobecné zdražování nás vrací ke kořenům české kuchyně, se kterými přichází i králičí maso!

Recepty na nejlepší domácí paštiky!

Paštiku všichni moc dobře známe. Ale při představě její domácí výroby se bohužel mnohým zježí vlasy na hlavě hrůzou. Poradíme, jak na domácí paštiku bez útrap.

Fondue: Večeře pro přátelé bez námahy

Chystají se vás navštívit přátelé, ale vy téměř nestíháte ani nakoupit, natož uvařit? Vyzkoušejte fondue

Mýty a pověry spojené se zeleninou

Čtyři mýty o zelenině, kterých se někteří bezhlavě držíme. Ale není třeba!

Vepřo knedlo do ruky: Nový trend!

Nedokážete si odpustit fast foody ani bagety ke svačině? Tahle pochoutka vám zamotá hlavu. Budete ji chtít pořád!

JAK SPRÁVNĚ: Zpracovat kuřecí prsa

Nejen kvůli různým nemocem, které nám z masa hrozí, ale také proto, abychom si pochutnali, je dobré vědět, jak kuřecí prsa upravit.