Novinky

NEDĚLNÍ KLASIKA: Žemlovka

Máte-li rádi sladké, žemlovkou určitě nepohrdnete. Zasytí, zachutná i překvapí, pro někoho možná zvláštní kombinací surovin.

Velký TEST OKUREK: Vybírejte ty menší

Bramborový salát ani výtečný řízek se bez dobré okurky neobejdou!

Espresso: Jaké chyby se v jeho přípravě dělají

Když se vydáte do restaurace, platíte nejen za jídlo a pití, ale i za servis, který je s tím nutně spojený.

Pod pokličkou marocké kuchyně

Je jaro a přišel čas jehněčího masa. To a mnohé jiné umí skvěle zpracovat a servírovat i marocká kuchyně! Přivoňte si k pokrmům s vůní tajemna a dálek!

Jíte zdravě, ale energie nikde? Víme proč.

Po zimě se těšíme na svěží ovoce a zeleninu plnou vitamínů. Ty však doma zavraždíme a jíme jen vadnoucí hmotu s příchutí železa.

Vaječné pomazánky, jak je neznáte

Dva horké tipy na skvělé vajíčkové pomazánky, které by neměly ujít vaší pozornosti!

NEDĚLNÍ KLASIKA: Velikonoční králík

O Velikonocích je u nás zvykem podávat lahodné králičí maso, poradíme vám, jak nejlépe ho připravit.

Dobijte si zdraví zelenými listy

S jarem přichází záplava zelené barvy...

Tajný recept na beránka jako od babičky

Co si budeme povídat… Naše babičky stejně pečou nejlépe z celé rodiny a nemůžou se dočkat až vnoučata přijedou na návštěvu a smlsnou si na jejich beráncích.

Pštrosí maso - nebojte se zakousnout

Pštrosí maso si zaslouží pozornost!

VELIKONOČNÍ JIDÁŠE stihnete ještě dnes

Pokud jste si na jidáše nezadělali už včera, tak to vůbec nevadí. S naším receptem je stihnete ještě dnes, abyste splnili tradici!

Čím v kuchyni nabarvit vajíčka

Nestihli jste koupit barvy a velikonoční pondělí se neúprosně blíží? Nezoufejte.

Co s vyfouknutými vejci: NEJLEPŠÍ RECEPTY

Vylévat vyfouknutý obsah vajec by byla škoda!

Recept na nejlepší domácí KEČUP!

Červenou omáčku zvanou kečup mají rády snad všechny děti. Dát si ho s hranolkami je jejich každodenní přání. Proč jim ho dopřát se dozvíte z toho článku.

VELIKONOCE: Losos na talíři 3. díl

Losos a české Velikonoce k sobě patří! Užijte si ho naplno!

VELIKONOCE: Losos na talíři 2. díl

Připravte si na Velikonoce lososové jednohubky, kterými můžete pohostit i koledníky!

VELIKONOCE: Losos na talíři 1. díl

Losos je jedním z tradičních pokrmů, které se v našich končinách na Velikonoce podávají.

Nedělní klasika: VELIKONOČNÍ PERNÍČKY

Velikonoce bez perníčků by nebyly Velikonocemi!

Velikonoce: Nejlepší MAZANEC pod sluncem!

Přinášíme vám dokonalý recept na domácí mazanec!