Novinky

Nedělní klasika: VELIKONOČNÍ PERNÍČKY

Velikonoce bez perníčků by nebyly Velikonocemi!

Velikonoce: Nejlepší MAZANEC pod sluncem!

Přinášíme vám dokonalý recept na domácí mazanec!

Test velikonočních zajíčků: Za kvalitu si připlatíte!

Zajíčci o Velikonocích nesmějí chybět! Pokud ještě žádné nemáte, rychle se pro ně vydejte, protože s přicházejícími svátky kvapně mizí z regálů!

Máslo jako základ české kuchyně

Máslo je základem naší kuchyně a tyhle věci byste o něm měli vědět!

Jak naučit malé neposedy stolovat? Víme jak na to!

Také u vás doma stolování dětí připomíná horor plný křiku a vyhrožování? Můžete to jednoduše změnit.

NEDĚLNÍ KLASIKA: Lečo s klobásou – levné a snadné

Najezte se levně a výživně celá rodinu, třeba už tuto neděli. Víme, kolik stojí porce poctivého leča. Budou se vám sbíhat sliny.

Jak na domácí šlehačku: Snadno a levně

Bez domácí šlehačky se neobejde klasická vídeňská káva ani ovocný dortík. Poradíme vám, jak si vyrobit šlehačku domácí, protože její chuť je nenahraditelná!

JAK SPRÁVNĚ: Naložit utopence + RECEPTY

Utopenci třikrát jinak! Dobrota, o které se vám ani nesnilo!

Blanšírování: Není to žádná věda

Nevíte co toto slovíčko znamená? Více slovy by se dalo přeložit jako rychlé a snadné loupání.

Souboj jídel: Které je naše národní?

Ve škole nás učí, že naším národním jídlem je knedlo zelo vepřo. Ale je tomu skutečně tak?

Fazole: Barevné klenoty naší kuchyně. RECEPTY!

Z fazolí si snadno připravíte levné pokrmy, s příchutí dálek!

Špekáčky ano! Buřty NE!

U táboráku si budoucí léto jistě raději pochutnáte na špekáčku než na buřtu. Vysvětlíme vám proč!

Batáty: Sladké brambory. Poradíme, co s nimi!

Sézóna batátů je tu. Nevíte jak na ně? Rádi vám poradíme!

Desatero PĚSTITELE BYLINEK

Bylinková sezóna je tu! Poradíme vám, jak se pěstují bylinky a jiné plodiny, kterým stačí balkón s trochou denního světla.

Nedělní klasika: Tipy na nejlepší obalované řízky!

Řízek je česká klasika, kterou má rád každý. Posbírali jsme pro vás ty nejlepší tipy, jak řízek obalit.

NEDĚLNÍ KLASIKA: Palačinky jako od babičky a 7 receptů

Vykouzlete si na nedělní stůl něco extra! Třeba krásné palačinky...

TEST Mraženého ovoce: Neplaťte za vodu!

Víte co kupujete? Neplaťte 30 korun za mraženou vodu! Poradíme, vám které mražené ovoce koupit, abyste neprodělali!

Estragon: Tajemné koření – nový vítr do vaší kuchyně

Neznáte estragon? Ale pelyněk možná ano, přitom jsou to dvě označení pro jednu a tatáž bylinu!

Vaříme co dům dal: Brambory 3. DÍL

Dejte bramborům na vašem talíři chutě dálek! Poradíme vám, jak na to!

Vaříme co dům dal: Brambory 2. DÍL

Přinášíme vám několik dalších skvělých receptů, kterým vévodí brambory!