Novinky

Máte doma staré pečivo? Nevyhazujte ho!

Chléb, rohlíky nebo housky nemusíte hned potom, co ztvrdnou vyhazovat do koše. Existuje mnoho způsobů, jak je v kuchyni využít a pochutnat si na nich!

Bolí vás často hlava? Viníky jsou špatné potraviny!

Proti nepříjemným bolestem hlavy můžete začít bojovat už dnes! Třeba výběrem jídla a pití!

Kari koření: Prevence proti RAKOVINĚ! 10 receptů

Začnete s tímto zázračným orientálním kořením už zítra! Receptů je hodně a jeho účinky k nezaplacení!

Vyznáte se v sóje? Základy, které musíte znát!

Základy, které byste o sóje měli vědět

Jak správně na domácí nudle

Na domácí nudle to chce hodně trénovat nejen svaly na rukou, ale i správné a přesné postupy. Úsilí se ale vyplatí!

Tři bílé jedy: Cukr, sůl a mouka!

Používáme je všichni, do české kuchyni tyto suroviny prostě patří. Dá se jim vůbec vyhnout?

Mějte se na pozoru, díky těmto potravinám nezhubnete!

Řeč je o grepu, ananasu i celeru! Na co si v jejich případě dávat pozor?

Nedělní klasika: Vše, co potřebujete vědět o vývaru!

Neděle je ideálním dnem, kdy se můžete pustit do poctivého vývaru. Poradíme vám, jak na to!

Vitamínová abeceda: Kde je hledat a k čemu slouží

Zájímá vás něco o základních vitamínech a chcete vědět, kde je hledat? Tak jste na správném místě!

Med zpomaluje stárnutí!

Zakomponujte do svého jídelníčku med. O mnoho let později to oceníte!

RECEPTY na tři nejoblíbenější české omáčky

Vydejte se s námi na malý exkurz mezi tři české nejlepší omáčky a rovnou si je díky našim receptům i uvařte.

Hořčice a barviva: Nemusíte se jich bát!

Jaká barviva najdeme v hořčicích a jsou zdraví škodlivá?

TEST HOŘČIC: Nenechte se zmást obalem

Češi spotřebují nejvíce plnotučných hořčic v Evropě. Zjistili jsme, která je na našem trhu nejlepší!

KOBLIHY: Zvládnete je levou zadní!

Čerstvá kobliha, poprášená cukrem a zapíjená černým ranním čajem, je ideální snídaní. A nemusíte si pro ní běhat do pekárny, protože nejlepší koblihy jsou přeci ty domácí!

Nebojte se thajské kuchyně, zvládnete ji i vy!

Thajská kuchyně zavání orientem a dokonce tak i chutná, to ale neznamená, že si ji u nás nemůžeme uvařit v teple domova. Je to dokonce jednodušší než péct bábovku.

JAK SPRÁVNĚ připravovat bílé zelí + RECEPTY

Magdalena Dobromila Rettigová o zelí s trochou nadsázky prohlásila: Bůh věděl, že jsme dobří, a tak nám na zem seslal zelí. A mnohé to jistě spasilo.

Knedlo vepřo zelo: V hospodě až za 200, doma za 50 Kč!

Zjistili jsme, o kolik je tato pochoutka doma levnější!

Káva a cvičení: Konec bolesti

Káva pomáhá odstraňovat bolest, hlavně tu vycházející z namožených svalů.

Jezte ryby a narodí se vám génius!

Pochutnávejte si často na rybách a budete zdraví

NEDĚLNÍ KLASIKA: Jak na dokonalé bramboráky

Na přípravu bramboráku se můžete vrhnout s celou rodinou. Děti brambory oloupou, manžel nastrouhá a vy už je použe zamícháte...